Band

Band

Inge Brodersen – Bass

Nils Brodersen – Trommer / Perkusjon

Jon Iver Helgaker – Tangenter / Vokal

Espen Gustavsen – Vokal / Gitar

Pål Gustavsen – Banjo / Vokal

To brødre, dedikert til musikalsk mestring, har brukt livets store øyeblikk på å skape toner inspirert av fjellandskap og delta-bluesens rytmer.

Etter en tid i utlandet, vendte de hjem til Norge hvor tre musikalske sjelsfrender ventet. Sammen formet de en egenartet klang kjent som Grand Island-lyden.

Tross sin dype respekt for Appalachenes tradisjonelle toner, ønsket bandet å utforske mer. De utfordret seg selv og skapte en unik lyd; en fusion av amerigrass, hardsoul-bluegrass-disco, rock’n’roll og hardcore. Med et hint av svovel i vokalen, dype orgelakkorder, banjotoner fra 70-tallet, og rytmer som evokerer både ørkenlandskap og storbyens puls, ble Grand Island et band uten sidestykke.

Det er en euforisk lydreise de tilbyr, der to brødre skaper rytmens hjerte, mens de to andre legger til lidenskap med sine strenger og kraftfulle vokal. Tilsatt et touch av keyboard, formes en komplett musikalsk opplevelse. Selv om de har røtter dypt forankret i Norges landskap, henter de inspirasjon fra alt fra vestkystens glitrende scene til Georgias varme og Motor Citys energi.

En sang med Grand Island er en invitasjon til en melodisk fest – fylt med historier om livet, lidenskap og selvfølgelig, litt syndig moro.